Catering og selskapsavdeling

Bistro to kokker sin catering og selskapsavdeling holder til på Flora Samfunnshus. Tlf. 57 74 07 97.

Vi tar oss av alle typer arrangement, som varierer fra 10 til maks 450 personer.

På samfunnshuset har det vært arrangert alt fra milleniumsparty med Raggle Taggle Gypsies til tempokonferansene i Florø. Av mindre arrangement kan vi nevne at det ofte serveres i kjellerens mange møtelokaler. Her er det vanligvis fra 5 personer og oppover.

Ellers kan det nevnes at vi er svært mobile og har vært ansvarlige for arrangement fra Stadt i nord til Stavanger i sør.

 


Ønsker du kontakt:

Terje Andersen
Tlf: 40402490 eller
mail: terje@tokokker.as

Øystein Berge
Tlf. 40402491 eller
mail: oystein@tokokker.as

Kåre Hukset
Tlf: 40402459 eller
mail; kaare@tokokker.as

Samfunnshuset ligger plassert midt i sentrum av Florø. Bistro "to kokker" driver kafeen og har cateringavdelingen lokalisert her. Restaurantkysten ligger til høyre på bildet.

Catering og selskapsmeny

Vi dekker festbordet enten det er hjemme, på "lokalet" eller ombord på blåturen.

Har du spesielle ønsker?

Vi tilpasser Festbordet etter sesong og behov og kan tilby utleie av kokker, servitører, samt alt dekketøy. Bistro To Kokker har Levering 365 dager i året.

Helgetillegg på 20% påregnes alle helligdager som Kristi Himmelfartsdag, 1 og 17 mai, påske, pinse, jule og nyttårshelgen.

Naturlig nok, har vi spesialisert seg på delikatesser fra havet. 

Ønskjer du tapas? Se nederst på siden - ring 57 74 07 97 for forespørsel og bestilling. 

Julebordmeny.

Alt. 1 Julebord Lux. Kr 450,- pr. pers

Kalde retter:

  • Sylteflesk med sennep, fårerull med løk og rødbeter, røykt lammelår, roastbeef med remulade, svinesteik med surkål, spekeskinke, fenalår og spekemor med potetsalat, marinert kalkunbryst med waldorfsalat.
  • Gravlaks med sennepsaus, røykt Herregårdslaks med eggerøre, villmarkskrydret Herregårdslaks, reker naturell.
  • Krabbeklør med majones, 2 typer nedlagt sild, skalldyrskabaret, kald kokt laks med pepperrotkrem.
  • Vinaigrettesalat, fint og grovt brød, flatbrød, smør.


Varme retter:

  • Pinnekjøtt, svineribbe, grov julepølse, medisterkaker.
  • Rødkål, surkål, kålrotstappe, kokte poteter, svinesaus, ribbefett.


Desserter:

  • Karamellpudding, riskrem, sjokoladefromasj.
  • Krem, rødsaus, karamellsaus, vaniljesaus.


NB: VED UTKJØRING FAKTURERES MINIMUM 30 PERSONER.

Alt.2 Minijulebord. Kr. 395,- pr. pers.

Kalde retter:

  • Sylteflesk med sennep, juleskinke med rødbeter, fenalår og spekemor med potetsalat, lammerull.
  • Røykt Herregårdslaks med eggerøre, vinaigrettesalat, rømme.
  • Fint og grovt brød, flatbrød, smør.


Varme retter:

  • Pinnekjøtt, svineribbe, grov julepølse, medisterkaker.
  • Rødkål, surkål, kålrotstappe, kokte poteter, svinesaus, ribbefett.

1 type dessert etter valg.

 

NB:MINIMUM 15 PERSONER

Alt.3 Julekoldtbord. Kr. 325,- pr. pers.

  • Sylteflesk med sennep, fårerull med løk og rødbeter, røykt lammelår, roastbeef med remulade, svinesteik med surkål, spekeskinke, fenalår og spekemor med potetsalat, marinert kalkunbryst med waldorfsalat.
  • Gravlaks med sennepsaus, røykt Herregårdslaks med eggerøre, villmarkskrydret Herregårdslaks, reker naturell.
  • Krabbeklør med majones, 2 typer nedlagt sild, skalldyrskabaret, kald kokt laks med pepperrotkrem.
  • Vinaigrettesalat, fint og grovt brød, flatbrød, smør.

NB:MINIMUM 15 PERSONER

Alt. 4 Varm Julematbuffet. Kr. 350,- pr. pers.

  • Pinnekjøtt, svineribbe, grov julepølse, medisterkaker.
  • Rødkål, surkål, kålrotstappe, kokte poteter, svinesaus, ribbefett.

NB: MINIMUM 15 PERSONER.

Alt. 5 Juletallerken. Kr. 275,- pr. pers.(Kokken kommer og legger opp)

  • Pinnekjøtt, svineribbe, grov julepølse, medisterkaker.
  • Surkål, kålrotstappe, kokte poteter, svinesaus.

NB:MINIMUM 15 PERSONER

JULETAPAS. Kr 395,- PR.PERS

  1. Bakt asparges med julepålegg
  2. Bacon daddler
  3. Røykelaks rullade, spinat og creme fraiche
  4. Gravlaks, dillstuet potet
  5. Varmrøykt pepperlaks, rømmesalat
  6. Fylt egg med strimla røykelaks og parmesan
  7. Rakfisk på mandelpotet, løk og rømme
  8. Marinert kalkunfilet på spyd, druer og grønnsaker
  9. Tornedos av hjort på saltbakt delikatessepotet, sherrytomat, urtekrem
  10. Klippfisklefse
  11. Juletorsk bakt i velmodnaspekeskinke, pesto
  12. Krabbeklo salat med dill på toast
  13. Gresk salat
  14. Sennepglasert svineribbe, rødkål salat
  15. Tomat og mozzarella salat
  16. Basilikums pesto
  17. Oliven
  18. Foccatia ( oliven brød med urter ) 

TAPAS BUFFET: HØY STANDARD. Kr 295,- PR PERS.

  1. Ingefær/chilli og hvitløksmarinerte kongereker i ris pilaff.
  2. Grilla kyllingvinger
  3. 2 typer Tapaspølse (tysk chilli)
  4. Albondigas (kjøttboller av hjort) steinsopp saus
  5. Patata Bravas med spekeskinke (saltkokte små poteter med olje og urter)
  6. Spyd med kamskjell og grønnsaker
  7. Tortilla med røkelaks, snøfrisk, ruccula
  8. Sitron og peppermarinert indrefilet okse på salat, cæsardressing og parmesan.
  9. Bruchetta med sjøkreps.
  10. Marinerte artisjokker og chorizopølse, gresk salat, aioli, salsa, pepperballs fylt med ost, tomat og mozzarella salat, oliven, godt brød som foccathia og lignende.

TAPAS BUFFET: EKSTRA HØY STANDARD. Kr 375,- PR Pers.

  1. Kamskjell surra med pimentos
  2. Sushi torsk, lime og sylta ingefær
  3. Krabbeklør, aioly, sitron
  4. Varmrøket pepperlaks, rømmesalat
  5. Pochert breiflabb fylt med ørretmousse, brent soya smør
  6. Sjøkreps gratinert med urtesmør
  7. Chilli og hvitløks marinert scampi, linser og grønnsaker
  8. Tornedos av hjort på stekt mandelpotet, sherrytomat, urtekrem
  9. Asparges bakt med spekeskinke
  10. Spyd med kyllingfilet, rattepotet, sopp, paprika på ris pilaff, soppsaus.
  11. Karristekt torsketunge
  12. Reke og blåskjell salat (friske blåskjell)
  13. Gresk salat
  14. Tomat og mozzarella salat
  15. Basilikums pesto
  16. Oliven
  17. Foccatia (oliven brød med urter)

Kontakt Bistro To Kokker - catering og selskapsavdeling

For bestilling av arrangement, vennligst fyll ut vårt skjema under:

Bestillingen må være oss i hende senest 48 timer i forkant og bekreftelse vil bli sendt ut på mail innen 24 timer, fra din bestilling er mottatt av oss.